Kezdőlap

Az erõsebb nem - a Zassa Női Magazinjában

Ma 2017.08.17, csütörtök, Jácint. Holnap Ilona.
Rovataink:  Magazin  Divat  Gasztro  Horoszkóp  Kutya  Mozaik  Nõi szemmel  Otthon  Recept  
A RÉGÓTA ÖSSZESZOKOTT PÁROK SZEXUÁLIS ÉLETE EGY IDÕ UTÁN GYAKRAN VÁLIK JÓL BEGYAKORLOTT, OTTHONOS MOZDULATOK SORÁVÁ. EZ PERSZE NEM JELENTI AZT, HOGY A NEMI AKTUS EBBEN AZ ESETBEN NEM JÁRHAT EGYÜTT A GYÖNYÖR ÉRZETÉVEL.
AZ "ERÕSEBB NEM" GYENGE PONTJAI
Írta: Misa
A ZORD VIDÉKEN LÁGY TERÜLETEK

A férfiak általában minden erejükkel azon vannak, hogy elhitessék a külvilággal, nekik ugyan nincsenek érzéseik.

Elég csak arra gondolnunk, hogy a boldogság vagy a fájdalom nyílt kifejezése többnyire még mindig a férfiatlanság jelének számít.

Mindez azonban csupán a hagyományok, a társadalmi beidegzõdések következménye - a kõkemény külsõ valójában érzékeny belsõt és egyben erogén zónákban gazdag felszínt, azaz testet takar.
ISMERETLEN TÁJAKON

A férfitest érzékeny tájainak felfedezésével és megfelelõ módon való kényeztetésével a hetedik mennyországba röpíthetik a férfit, aki talán maga sem volt eddig tisztában azzal, miféle gyönyörök forrása is lehet saját teste!

Amikor partnerek már kellõen megismerik egymást, gátlások nélkül lehet egymás testét felfedezni. Higgyék el, ez számunkra is és az Önök számára is egy feledhetetlen utazás lesz!

CSÍPJÜK FÜLÖN!

A tetõtõl talpig való kényeztetést elkezdhetõ egybõl a fejtetõn egy kellemes masszázzsal, de akár az is elegendõ lehet a kedélyek felborzolásához, ha puha ujjakkal gyengéden beletúrnak hajfürtjeinkbe.

Ezután lehet áttérni az arc különbözõ részeire, akár a fül, akár a szem környékére, melyek az itt található számos idegvégzõdésnek köszönhetõen igencsak érzékenyek.

A szempillák és a szemöldök nyelvvel kényeztethetõ, a fülcimpát pedig mutatóuj és nagyuj közé véve érdemes simogatni lágy, gyöngéd mozdulatokkal, mielõtt áttérnének a fülcimpa szájjal való izgatására, a fülbe suttogott izgató félszavakról nem is beszélve...
CSÓKOLJUNK OKOSAN...

Azt mindenki tudja, hogy a csók izgató, az azonban már kevésbé ismert tény, hogy ez azért van így, mert az ajkak a test egyik legérzékenyebb pontjai.

Ha igazán le szeretnék venni a marcona kedvest a lábáról, érdemes minél hosszabb ideig csigázni õt azzal, hogy végigcsókolgatják arcának és nyakának minden kis szögletét, az ajkait a mûvelet legvégére hagyva.
...ÉS ÉRINTSÜNK FINOMAN, LÁGYAN!

A nyakat izgatva ugyanazt a technikát érdemes követni, mint a test többi részein is: csókokkal, harapdálással, simogatással fokozatosan, egyre erõteljesebben, vigyázva arra, hogy az ujjheggyel vagy a körmömmel való érintés csiklandozó lehet. 

Ujjbegyet vagy a tenyeret használva erre a célra, és  megfelelõ gyöngédség mellett könnyen megtapasztalható, hogy a férfiakra a nyakuk izgatásával is kellõképpen hatni lehet.
AMITÕL FELGYORSUL A LÉGZÉS

A férfiak mellbimbói nem olyan érzékenyek, mint a nõké, de azért nem érdemes kihagyni ezt a területet sem, mert a férfiak vágyait ezzel is jócskán fel lehet korbácsolni. 

Ebben az esetben is az a taktika a célravezetõ, ha a mellbimbók megérintése a végére marad és elõbb a mellkas többi részét simogatják vagy masszírozzák egyre szûkülõ koncentrikus körökkel közelítve a "célpontok" felé.

Közben persze nem tilos a test más tájaira is elkalandozni, hogy aztán a meglepetés erejével csapjanak le újra a mellbimbókra. Partnerük ezt a taktikázást garantáltan értékelni fogja.
HASRA! HÁTRA!

A hát, a has (köldök!), a karok, lábak mind megérdemlik az odafigyelést, ahogyan a fenék is.

Ezen a tájékon is rengeteg  jól ismert lehetõség közül lehet válogatni, hogy miként juttassuk el szeretett férfit arra a bizonyos csúcsra, melynek ennyi kényeztetés után már ugyancsak a közelében járhat...

A férfiak hátán vagy karján enyhén végighúzott  köröm, valamit a könyök és a hajlata igen érzékeny terület, ahol mind ujjal, mind nyelvvel vágyforraló hatás váltható ki. A has pedig egy igazán izgalmas terület, hiszen az ajkakkal enyhén csókolva, lépésrõl lépésre lehet a legérzékenyebb pont felé haladni.
A FÉRFI G-PONTJA

Az elõjáték egy pontján - elõbb vagy utóbb - végül elérkezünk a férfitest legérzékenyebb pontjaihoz, a nemi szervekhez.

Még mindig viszonylag tabutémának számít (bármennyit is beszélnek róla) hogy a férfiaknak is megvan a maguk G-pontja: a prosztata.

Fõként azért nem szokás errõl a mandula alakú kis mirigyrõl beszélni, mivel általánosan elterjedt tévhit, hogy izgatását csak az ánuszon keresztül lehet elérni különbözõ segédeszközök igénybevételével (ánuszvibrátor, stb) amitól sokan ódzkodnak.
A FOKOZHATATLANT IS LEHET FOKOZNI

Egy másik háttérbe szoruló testtáj a herezacskó és az ánusz közti bõrfelület, amelyet a misszionárius pózban lehet a legjobban elérni.

És nem csak aktus közben! Egyéb esetekben is hozzáférhetõ: a pénisz kézzel vagy szájjal történõ ingerlése során a másik kézzel nyugodtan lehet izgatni. Lágyan megérintve ezt a területet, az õrületig lehet kergetni a férfiakat. És ha közvetlenül az ejakuláció elõtt masszírozzák... Nos, akkor - a kirobbanó hatás garantált!
JÓTETT HELYÉBE...

A férfiak erogén zónáinak felderítése közben persze nem szabad megfeledkezni arról, hogy minden férfi más és más.

Mindig érdemes odafigyelni a férfi reakcióra és ahhoz igazodva alakítani ki a  "stratégiát". Érdemes váltogatni, kombinálni az egyes testrészek izgatását, mert a meglepetés erejével lehet a legelsöprõbb sikert elérni.

Ha újra és újra visszatérnek egy adott ponthoz, egyre fokozva az ingerlést, biztosak lehetnek benne, hogy kedvesük nem lesz hálátlan, és viszonzásul õ is felfedezõútra indul testükön, hogy hasonló örömökben részesítse Önöket is!

Kellemes Kalandozást kívánok:

Misa
Valójában azonban van ennek egy sokkal egyszerûbb módja is: ha a megszokott fel-le mozgatás helyett kézbe véve a péniszt kicsit a test felé kell nyomni. Ennek hatására a vérrel teli barlangos testek segítségével mintegy belsõ masszázst alkalmazva nyomás gyakorolható a prosztatára.
Ahogyan egyre erõsebben kívánjuk majd õt, ajkaink annál érzékenyebbé válnak, így amikor végre lecsapnak majd rájuk, sokkal nagyobb hatást érhetõ el, mintha egybõl a "lényegre" tértek volna.

Azonban mindig jól jöhet néhány régi-új praktika, amivel álmaink asszonya izgalmasabbá teheti az együttlétet, és egyúttal elõvarázsolhatja a bennünk szunnyadó tigrist. Kalandra fel!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa márkanév, a zassa.hu domain és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 7+, Firefox 2+, vagy Google Chrome böngésző ajánlott.